Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богдан Федоришин покинув ВО «Батьківщина» і тепер вважає, що міський голова має бути позапартійним

Президент концерну «Богдан», почесний консул Республіки Грузія у Львові, генеральний директор ФК «Карпати» Богдан Федоришин подав заяву на вихід з лав ВО «Батьківщина», — повідомив «Гал-іnfo» Богдан Федоришин.
«Я сьогодні подав документи в кандидати на міського голову Львова і вважаю, що міський голова має бути позапартійний і на рівних умовах працювати зі всіма політичними силами, — прокоментував Богдан Федоришин. — Звичайно, мені дуже прикро, що «Батьківщина» не підтримала мою кандидатуру на міського голову, адже в мене була принципова домовленість з цього приводу з головою обласної організації партії Іваном Деньковичем, а також велися розмови про підтримку з керівництвом партії на центральному рівні».
Втім, як зазначив гендиректор ФК «Карпати», він три дні тому розмовляв з Іваном Деньковичем і той зазначив, що, можливо, «Батьківщина» таки підтримає його на міського голову.
«Сьогодні вони кажуть одне, а завтра скажуть інше. Це ж політика, хіба ви не розумієте», — прокоментував Богдан Федоришин.
За словами кандидата, він буде вдячний усім політичним силам, які підтримають його на виборах і зараз веде переговори про можливу підтримку з багатьма партіями.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ