Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богдан Козак завтра обговорюватиме з Юрієм Костенком, чи треба організовувати намети УНП на День незалежності на Львівщині

Богдан Козак завтра, 22 серпня, обговорюватиме з Юрієм Костенком, чи треба організовувати намети УНП на День незалежності на Львівщині, — повідомив «Гал-info» голова обласної організації Української народної партії, депутат Львівської обласної ради Богдан Козак. Нагадаємо, свого часу Юрій Костенко заявляв, що на День незалежності УНП перенесе свої намети з Майдану незалежності на майдани в обласних центрах країни.
 «Юрій Костенко зараз перебуває на Львівщині ми з ними завтра зустрінемося й обговоримо політичну ситуацію в країні та плани Української народної партії на найближче майбутнє», — зазначив Богдан Козак.
 За словами голови ЛОО УНП, якщо буде вказівка від центрального керівництва партії поставити намети УНП у Львові, то обласний осередок проти цього не заперечуватиме. Нагадаємо, Юрій Костенко зараз є у відпустці у перебуває на Львівщині. 19 серпня він зустрічався з виборцями Перемишлянського і Золочівського районів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ