Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Богдан Матолич представив нового голову Дрогобицької РДА

Нового голову Дрогобицької РДА 22 січня представив перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич, який побажав Михайлові Винницькому успіхів та досягнень на високій посаді та наголосив на важливості ефективної й злагодженої роботи задля розвитку Дрогобицького району. Як відомо, 18 січня головою Дрогобицької РДА Президент призначив Михайла Петровича Винницького. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Також перший заступник голови Львівської ОДА коротко окреслив стан соціально-економічного розвитку області та Дрогобицького району, зокрема, зупинився на першочергових завданнях, які стоять перед місцевою владою.

Серед основних напрямків, на яких потрібно зосередити увагу, Богдан Матолич назвав створення сприятливого клімату для залучення інвестицій, підтримку особистих селянських господарств та відновлення сільськогосподарської кооперації, проведення інвентаризації земель з метою ефективного їх використання, ліквідацію боргів із заробітної плати, більш активну участь району в обласних цільових програмах, співпрацю з містами регіону.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ