Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богдана Дацка могли вбити через економічну діяльність – Ігор Пилипчук

Для того, щоби розслідувати вбивство Богдана Дацка, необхідно добре вивчити економічну діяльність ТзОВ «Галімпекс-Склодзеркальний завод». Адже відомо, що цей завод контролював 35 відсотків ринку ялинкових прикрас усієї Європи. Про це в коментарі «Гал-info» розповів заступник голови Спілки офіцерів України полковник міліції Ігор Пилипчук.
 Ігор Пилипчук висловив стурбованість тим, що жоден резонансний злочин на Львівщині досі не розкритий, оскільки це розв’язує криміналу руки. Він також сказав, що не пов’язував би вбивства і замахи на львівських бізнесменів, які почастішали останнім часом, із переділом в Україні власності після повернення до влади донецьких.
 «У нас немає цивілізованого бізнесу, тож на місці правоохоронців я би передусім вивчив бізнесову діяльність склодзеркального заводу. Цей завод контролював значну частину європейського ринку ялинкових прикрас, зумівши витіснити з нього чималу кількість підприємств інших держав – Німеччини, Польщі, Чехії. Не виключено, що замовники вбивства Богдана Дацка проживають за кордоном. На мою думку, правоохоронні органи мали би добре вивчити економічну діяльність склодзеркального заводу. Щоправда, невідомо, чи вони захочуть це робити», – зазначив Ігор Пилипчук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ