Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Богуцька запрошує на свій показ у Львові

В рамках Lviv Fashion Week втретє відбудеться благодійний показ Роксолани Богуцької «Я не один». Всі зібрані кошти будуть перераховані благодійному Фонду «Я не один» і використані для проведення операцій соціально незахищеним дітям. Участь у благодійному показі може взяти кожен охочий, придбавши квиток. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Я знайома з дітками, яким у рамках проекту робили операції. Діти приходили з матерями та дякували. Я реагувала боляче, зі сльозами на очах, оскільки є творчою особистістю. Я дуже рада, що можу таким чином допомагати дітям, які цього потребують. І скажу, що цей проект дійсно працює для дітей і заради них», - зазначила Роксолана Богуцька, дизайнерка.

Благодійний показ Роксолана Богуцька та Фонд «Я не один» цьогоріч у Львові проводять вже втретє. Минулого року Фонд на зібрані кошти профінансував 35 операцій. Сім’ї, котрі не можуть дозволити лікування своєї дитини за кордоном, отримали якісне лікування в Україні від провідних лікарів практиків. Адже саме в таких дітей – це, можливо, останній шанс на допомогу.

«Завдяки людям, які приходять на показ, команді благодійного фонду «Я не один» вдалось об’єднати медиків - професіоналів з різних медичних галузей, щоб безкоштовно робити хворим дітям складні операції в Україні. Реалізовуючи такі проекти, вдається отримувати подвійний результат - створювати умови для доступної та високотехнологічної медичної допомоги дітям в Україні та надавати можливість сім’ям, котрі не можуть дозволити лікування своєї дитини за кордоном, отримувати якісне лікування в Україні від провідних медичних спеціалістів», - каже Андрій Дворакевич, лікар-хірург, керівник фонду «Я не один».

«Спершу було важко реалізовувати цей проект, бо дуже мало людей вірили у нього, скептично ставились. Але на сьогодні все змінилось. Мої клієнти, шанувальники беззаперечно погоджуються прийти на показ і це дуже приємно. Крім того, вони можуть прийти і просто пожертвувати кошти в благодійний фонд. Тому, я дуже вдячна тим людям, які просто підтримують проект і заодно приходять подивитися на мою творчість», - каже Роксолана Богуцька.

Зазначимо, на сьогодні вільні місця на показ є ще у 4 і 5 рядах. Вартість запрошень становить від 80 до 250 грн., їх можна придбати в бутіку Роксолани Богуцької, що на третьому поверсі Опери-пасаж.

«Я навіть буду рада, якщо люди прийдуть на показ не заради моєї творчості, а заради дітей, яким хочуть допомогти», - каже дизайнерка.

Показ нової колекції Роксолани Богуцької відбудеться в останній день Львівського тижня моди, 7 жовтня о 19 год. на майданчику «Шувар-експо».

Варто зазначити, за перший благодійний показ було зібрано 60 тис 810 грн, за другий менше – 38-40 тис грн. За благодійні кошти минулого року було проведено операції 35 дітям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ