Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Боксер з оточення мера Одеси ремонтуватиме дороги в Самбірському районі

Служба автомобільних доріг у Львівській області за результатами відкритих торгів замовила поточний ремонт дороги С141442 Вербівка-Бісковичі, що в Самбірському районі, за 3,47 млн грн у ТОВ «СК Автострой». Про це пишуть "Наші гроші.Львів" з посиланням на сайт публічних закупівель Prozorro. Відремонтують 12 км дороги, вартість 1 км становитиме 0,29 млн грн.

Участь у торгах брало дві компанії, за результатами аукціону дешевша пропозиція належала ПП «Механіка К» екс-депутата Львівської облради Зіновія Карпінського – 3,4 млн грн. Однак пропозиція фірми була відхилена, оскільки «Механіка К» не подала протягом двох робочих днів після аукціону розрахунок договірної ціни.

Відтак договір підписали з «СК Автострой». Фірма зареєстрована в Одесі. Власником та директором є Віктор Гнезділов. Гнезділов був тренером по тайському боксу у фітнес-центрі «Магія» екс-депутата Одеської міськради Геннадія Чекіти, який нині є нардепом від «Блоку Петра Порошенка». У свою чергу міський голова Одеси Геннадій Труханов є президентом Української національної федерації тайського боксу муай-тай.

Віктор Гнезділов також є директором одеського ТОВ «Фортіус», бенефіціарним власником якого є Коновалов Євген, відомий як член політичної партії «Довіряй ділам» Труханова.

Наші гроші. Львів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ