Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Борг „Сокальтеплоенерго” перед газопостачальниками становить 350 тисяч гривень

Забогованість МКП “Сокальтеплокомуненерго” перед газопостачальними організаціями становить 350 тисяч гривень. Підприємство взяло позику в сумі 150 тис. грн для її погашення. Про це йшлося 16 жовтня на нараді голови Сокальської РДА Олексія Кінаха, у котрій взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації В. Бойко, заступник голови райдержадміністрації М.Христинич, керівники МКП “Сокальтеплокомуненерго”, КП “Сокальжитлокомунсервіс”, КП “Водоканал”, відділів освіти, культури і туризму, райлікарні.
Населення, як зазначили під час наради, заборгувало підприємству 551 тис. грн. Директор МКП В. Кіпень повідомив, що на всіх боржників подано позови до суду, проте справи розглядаються дуже повільно.
Учасники наради рекомендували керівнику МКП “Сокальтеплокомуненерго” звернутися до населення через районні ЗМІ погасити заборгованість та, за можливостю, проплатити авансом за тепло. На нараді вирішили насамперед розпочати опалювальний сезон в лікарнях та дошкільних установах. Повідомили „Гал-іnfо” в управлінні з питань внутрішньої політики ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ