Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Боротьба за мертвих: виконком просить поліцію повідомляти про смерть львів'ян в комунальне підприємство

Сьогодні, 18 лютого, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли рішення про організацію взаємодії ЛКП “Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг“ та органів Національної поліції, інформує кореспондент Гал-інфо.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Таке рішення прийняли з метою оптимізації та підвищення ефективності та якості надання ритуальних послуг ЛКП “Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг“ у частині доставлення тіла померлого з дому до місця зберігання (моргу).

Відповідно виконавчий комітет вирішив рекомендувати уповноваженим працівникам органів та підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомляти інформацію про смерть громадян на території Львівської міської територіальної громади без ознак насильницької смерті або підозри на таку відповідальним представникам ЛКП “Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг“ для організації та супроводу поховання та перевезення.

ЛКП “Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг“ має забезпечувати організацію доставлення тіла померлого без ознак насильницької смерті або підозри на таку з дому до місця зберігання (моргу). 

У Львові цвинтарі захоплюють приватні земельні ділянки

Як неодноразово у соцмережах розповідали львів'яни, поліція часто повідомляє інформацію про смерть людини приватним комерційним структурам. Останні, користуючись безпорадним станом родичів, пропонують їм свої послуги, які часто коштують дуже дорого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ