Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Боротьба за справжню Незалежність -- це також боротьба за гідне життя українців, - Юрій Візняк

Голова фракції Радикальної партії України у Львівській облраді Юрій Візняк від імені обласної організації партії привітав мешканців Львівщини з Днем Незалежності.

Подаємо привітання повністю:

«Браття і сестри українці!

25 річницю проголошення Незалежності наш народ зустрічає у сльозах і крові, бо ворог хоче забрати у нас найдорожче — Вітчизну.

Коли триває війна за Незалежність, найголовніше — привітати тих, хто заради неї ризикує життям, здоров'ям і свободою. Тому вже втретє разом з депутатами з нашої фракції Радикальної партії 24 серпня будемо на Донбасі у прифронтовій зоні.

Але боротьба за справжню Незалежність — не лише за відновлення її територіальної цілісності і Соборності. Це також боротьба за гідне життя українців. Тому наша ціль, крім перемоги над ворогом зовнішнім, це перемога над ворогом внутрішнім — олігархією, яка поневолила українців.

Ми переможемо! Україна буде єдиною і неподільною! У кожного громадянина буде високоплачувана робота, а у наших батьків — гідна пенсія. У кожної української родини буде впевненість у завтрашньому дні!

Наша Незалежність ще прийде.

Слава Україні!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ