Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Борис Березовський: Ворог демократичної України особисто Путін, а не Росія

“Путінська Росія є ворогом демократичної України, і тому ми маємо «газовий» борг перед Російською Федерацією», — заявив «Гал-info» російський бізнесмен Борис Березовський, коментуючи акцентування уваги на боргу України за спожитий газ перед Російською Федерацією після оприлюднення результатів дострокових парламентських виборів та початку формування коаліції помаранчевими демократичними силами України.
 «Путінська Росія – ворог України і більше нічим ці заяви пояснити не можна. Не Росія, а Путін і його режим – ворог демократичної України і її демократичності загалом. Не держава, а Президент – наш ворог і цим все сказано», — заявив Березовський, відповідаючи на запитання, чи не слід вважати заяви Путіна про газовий борг перед Росією одразу після початку формування коаліції спробою впливу на її формат.
Нагадаємо, Україна уже цілком розрахувалася за поставлений у 2007 році газ. "Компанія "Росукренерго" 31 жовтня одержала платіж на суму 729 мільйонів доларів від ЗАТ "Укргаз-Енерго" у рахунок погашення заборгованості.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ