Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Борис Беспалий не погоджується з великою кількістю положень вчорашньої заяви

Член фракції „Наша Україна” Борис Безпалий не погоджується з великою кількістю положень заяви про спільну опозиційну діяльність у парламенті, яку вчора підписали глава фракції „Наша Україна” В‘ячеслав Кириленко та лідерка БЮТ Юлія Тимошенко. Про це він повідомив у коментарі „Гал-info”.
 „Особисто я не погоджуюсь з великою кількістю положень, які містяться у вчорашній заяві, підписаній між „Нашою Україною” та БЮТом. Однак В‘ячеслав Кириленко, як голова фракції „Наша Україна”, має право виступати від імені нашої фракції і підписувати будь-які заяви і угоди”, – зазначив Борис Беспалий.
„Звичайно ж, у нашій фракції є різні точки зору з цього приводу: хтось задоволений, а хтось ні, однак в правовому плані їх немає, тому в загальному ми погодились з рішенням Кириленка об‘єднати опозиційну діяльність з БЮТом”, – додав народний депутат.
Нагадаємо, що вчора ввечері, 5 лютого, глава фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко і лідерка БЮТ Юлія Тимошенко підписали заяву про спільну опозиційну діяльність у Верховній Раді. У ній ідеться про те, щоб спільно відстоювати ідеали та цінності, виборені українським народом на Майдані, а саме: свободу, демократію, національну єдність, подолання корупції, справедливу соціальну політику.
Нагадаємо, що частина фракції „Наша Україна” не підтримує рішення лідера фракції В'ячеслава Кириленка стосовно спільної опозиційної діяльності в парламенті. Про це сьогодні в кулуарах парламенту заявив нашоукраїнець Павло Жебрівський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ