Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Борис Тарасюк та Юрій Павленко пообіцяли приїхати на святкування 750-річчя Львова

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк та міністр сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко приїдуть до Львова на святкування. Принаймні, попередня згода вже є. Про це повідомила Інна Свистун, менеджер дирекції святкування 750-річчя Львова. Як вона зазначає, у телефонному режимі міністри підтвердили, що обов’язково приїдуть на святкування. Інші представників Кабміну наразі ще не визначилися – повідомили в прес-службі святкування 750-річчя Львова.
Щодо інших VIP-персон, то міські голови Тернополя, Чернівців та Ужгорода вже заявили, що обов’язково приїдуть на свято. Також відгукнулися наші сусіди з Чернігова, Луцька, Черкас та Миколаєва. Від них вже готуються цілі делегації керівних осіб, які хочуть привітати місто Лева із ювілеєм.
Власне, стає зрозуміло, що це свято не залишає байдужим нікого. Адже, окрім представників влади, зголосилися інші відомі люди. Зокрема, від представників медіа зголосилися генеральні директори, голови правління та головні редактори. Вже відомо, що до Львова збираються приїхати представники таких поважних видань, як «Cosmopolitan», «Експерт», «Факти і коментарі», «Комерсант Україна», «2000». Також керуючі ТРК «Ера», «Інтер», «Тоніс», Національної радіокомпанії України, інформаційного агентства «УНІАН».
Дирекція святкування 750-річчя Львова розіслала запрошення 515-ти VIP-персонам. Станом на сьогоднішній день зголосилося 191 особа. Нагадаємо, святкування 750-річчя Львова відбудеться 30  вересня – 1 жовтня 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ