Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Борис Возницький ще не знає, що дасть передача цілісного майнового комплексу Львівської галереї мистецтв на баланс Міністерства культури

Директор Львівської галереї мистецтв Борис Возницький переконаний, що поки що зарано говорити про те, що дасть передача цілісного майнового комплексу Львівської галереї мистецтв на баланс Міністерства культури України, — про це директор Львівської галереї мистецтв повідомив у коментарі «Гал-info».
За його словами, на наступний тиждень він разом з начальником Управління культури поїде до Києва, щоб вирішити це питання, оскільки є доручення Кабінету Міністрів з цього приводу.

«Може бути створений Національний музей, заповідник, але про це ще рано говорити, — розповів Борис Возницький. — Крім того, нам зможуть виділяти більші кошти».
Нагадаємо, що на засіданні депутатської комісії культури, духовного відродження, засобів масової інформації та туризму обласної ради начальник управління культури Львівської облдержадміністрації Галина Дорощук зазначила, що розпочато передачу цілісного майнового комплексу Львівської галереї мистецтв на баланс Міністерства культури.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ