Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бориславський міський суд постановив визнати неправомірною та скасувати постанову Трускавецької міської ТВК про визнання виборів міського голови Трускавця недійсними

25 квітня відбулося засідання Бориславського міського суду за адміністративним позовом кандидата на посаду міського голови Трускавця Лева Грицака до Трускавецької міської ТВК про визнання неправомірною та скасування постанови комісії про визнання виборів міського голови Трускавця недійсними.
 Суд постановив: позов задоволити, визнати неправомірною та скасувати постанову № 37/13 Трускавецької міської ТВК від 18 квітня 2006 р. про визнання виборів міського голови м. Трускавця 26 березня 2006 р. недійсними. Зобов’язати Трускавецьку міську територіальну виборчу комісію в порядку, встановленому ст. 77 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих та сільських, селищних, міських голів” прийняти рішення про реєстрацію міського голови м.Трускавця, обраного на виборах 26 березня 2006 р. Визнати неправомірною і скасувати постанову № 37/13 тієї ж комісії від 18 квітня 2006 р. про визнання дій голови ТВК неправомірними в частині офіційного оприлюднення результатів виборів міського голови м.Трускавця 26 березня 2006 р., про скасування постанови ТВК від 11 квітня 2006 р. про визнання виборів міського голови Трускавця такими, що відбулися, про спростування офіційного оприлюднення результатів виборів міського голови м.Трускавця 26 березня 2006 р., про обмеження голови ТВК в повноваженнях щодо представництва ТВК в судах та інших установах. Про це повідомило управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ