Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бориславський завод радіоелектронної медапаратури працює над вдосконаленням та оновленням продукції

ВАТ „Бориславський завод радіоелектронної медапаратури” працює над вдосконаленням та оновленням продукції — про це „Гал-info” розповів головний конструктор підприємства Ярослав Машталір.
За його словами, на підприємстві постійно ведуться розробки нових медичних апаратів, а також працюють над  вдосконаленням уже існуючих. Зокрема, зараз модернізують УВЧ-апарат та працюють над розробкою апарату „Полюс-5”, який планують створити на базі „Полюс-3” та „Полюс-4”. Зазначені апарати використовують у магнітотерапії і магнітофорізі в офтальмології, стоматології й отоларингології. Апарат створює обертове, пульсуюче елетромагнітне поле і призначене для лікування очних хвороб - іридоциклітів, іритів, дистрофічних процесів на очному дні і на зоровому нерві, поранень роговиці і склери, крововиливів в оболонки ока, захворювань повік. Ще одна сфера застосування новинки - захворювання Лор-органів - гострих і хронічних отитів, гаймориту, гострого ларингіту, хронічного тонзиліту, наслідків перелому кіст носа й інших. Можна використовувати апарат і при лікуванні невралгії тройничного нерва. Унікальний він тим, що в Україні більше ніде не виробляється. Він також додав, що це ті розробки, які з’являться на ринку десь через рік чи два.
Крім цього, зараз на підприємстві працюють над вдосконаленням МКП (монікор контролю плоду) і уже незабаром на ринку може з’явитися його оновлений варіант.
ВАТ „Бориславський завод радіоелектронної медичної апаратури” сьогодні одне із наймогутніших в Україні і на території СНД підприємств-виробників складної медичної техніки, а також устаткування і запасних частин для нафтогазового комплексу. Продукція сертифікована міжнародним стандартом ІSO. Серд асортименту підприємства апарати Увч-терапії „Ундатерм”, апарат „ШИП-01” для чіткої і тривалої подачі рідких лікарських препаратів за допомогою шприців тощо . Також виконуються замовлення ВАТ „Укрнафти” і НАК „Нафтогаз України” - вузли і деталі для устаткування по видобутку газу - газомотокомпресори 10 ГК і МК 8, а також запасні частини для газової апаратури виробництва Італії і Росії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ