Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Борису Тарасюку потрібно відразу заходити у МЗС і виконувати свої прямі обов’язки – Ярослав Кендзьор

«Борису Тарасюку навіть нема чого заходити на засідання Кабінету Міністрів, а відразу йти до Міністерства закордонних справ і виконувати свої прямі обов‘язки так, як він їх виконував досі», – про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат Ярослав Кендзьор.
«Якби виконуючий обов’язки прем’єр-міністра у відсутності Віктора Януковича  Азаров був елементарно грамотною людиною, а не таким, як його шеф – проффесор Янукович – людина, яка проходила свої два університети у виправно-трудовій колонії, якщо вони хоч трішки тямили б, то знали б, що за указом Президента і рішенням Шевченківського суду вони не мають права перешкоджати роботі Бориса Тарасюка. Вони б мали звернутися з поданням до Конституційного суду і з апеляційною заявою до Апеляційного суду м. Києва стосовно рішення Шевченківського суду. Дочекавшись цих рішень, вони могли б вживати відповідних санкцій до Тарасюка. А так – це звичайнісіньке мародерство», – зазначає Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, що Партія регіонів збирається оскаржити рішення Шевченківського райсуду щодо призупинення дії постанови Верховної Ради про звільнення Бориса Тарасюка з посади міністра закордонних справ. Шевченківський районний суд призупинив дію постанови Верховної Ради, якою міністр закордонних справ Борис Тарасюк був звільнений зі своєї посади. Про це повідомив журналістам сам Тарасюк, який відзначив, що це рішення суду є обов'язковим для виконання
Як відомо, у середу міністр Кабінету Міністрів Анатолій Толстоухов за дорученням першого віце-прем’єра Миколи Азарова не пустив Тарасюка на засідання уряду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ