Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики "ЛНР" штурмують передмістя Дебальцеве

Бойовики "ЛНР" штурмують передмістя Дебальцеве, - УНН.

Інтенсивний бій іде в східному передмісті міста Дебальцеве селі Чорнухине (Луганська область); ополчення намагається взяти його під свій контроль.  Про це повідомили РІА "Новости" в штабі бригади "Призрак" самопроголошеної Луганської народної республіки ("ЛНР").

"Вдень у Чорнухине увійшли частини "ополчення" одночасно з двох напрямків - з півдня, від Нікішине, і зі сходу, з боку міста Перевальська. Зараз у селищі йдуть сильні бої, автоматична стрілянина, працюють гранатомети і артилерія. Мирне населення ховається в підвалах", - повідомили  агентству в штабі бригади.

Комбат батальйону "Донбас" Семен Семенченко в суботу, 31 січня, вранці повідомив, що українські силовики перейшли в контрнаступ в районі Вуглегірська та Дебальцеве в Донбасі. Вуглегірськ та Дебальцеве розташовані недалеко один від одного, ці райони в даний час є найбільш "гарячими" точками.

Раніше "заступник командира бойовиків ДНР" Едуард Басурін заявив, що силовики ведуть бої з бойовиками з метою вирватися з оточення в районі донецького міста Дебальцеве. За словами глави "ЛНР" Ігоря Плотницького, блокування українських силовиків в Дебальцеве є лише питанням часу.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ