Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бойовики намагаються перенести терористичні акції у Харківську область - РНБО

Обстановка у Донецькій і Луганській областях, незважаючи на дію режиму перемир'я, істотно загострилася, бойовики не припиняють спроб перенести терористичні акції в інші регіони країни – зокрема, у Харківську область. Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу у Києві заявив прес-секретар Інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко.

«Бойовики здійснюють обстріл військових об'єктів, фіксуються численні спроби перенести терористичні акції на інші регіони країни - зокрема, на Харківську область», - сказав Лисенко.

За його словами, лідери терористичних угруповань і російська сторона продовжують перекладати відповідальність за недотримання режиму перемир'я на українських військових. «Зокрема, розповсюджуються заяви про нібито обстрілі українськими силовиками житлових будинків у містах сходу України і об'єктів прикордонної і митної служб Російської Федерації.

Проте встановлено, що терористи активно використовують артилерійську установку в Слов'янську, ведуть з неї вогонь по житлових кварталах міста. Так, вчора під час артобстрілу терористами Слов'янська поранення одержали двоє пенсіонерів, частково пошкоджено житловий будинок. Також було обстріляно приміщення ДАІ», - повідомив Лисенко.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ