Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики продовжують застосовувати "Гради" та інше заборонене озброєння при обстрілі

Сьогодні, 14 серпня, ситуація в зоні АТО залишалася напруженою. Ворог, використовуючи заборонене озброєння, продовжував обстрілювати наші позиції вздовж лінії розмежування. Повідомили в прес-центрі АТО.

Вже традиційно, найбільш гаряче було поблизу Донецька. З опівночі до 6 ранку, ворог з «Градів» 4 рази вів вогонь по Водяному, тричі по Опитному. Один раз з реактивної артилерії били по Красногорівці. Крім того під вогнем ворожої артилерії калібру 152 міліметри опинилися Троїцьке, Новобахмутовка, Авдіївка, Первомайське.

Також, цілеспрямовано руйнуючи саме мирні оселі, близько 1 ночі, злочинці з Градів били по цивільних кварталах в Авдіївці і Опитному.

В районі Маріуполя о 3 і близько 5 ночі, бойовики зі 152-міліметрової артилерії обстріляли наші опорні пункти у Старогнатівці. А о 9.15 та 12.05 артилерія противника била по Новогригорівці. В 15.45 мирні оселі в населеному пункті Бахчевик бойовики обстріляли з «Градів». 

На Артемівському напрямку, близько 1 ночі, противник також застосував реактивну артилерію по позиціях сил АТО в селищі Зайцеве. А близько 2 під вогнем 120-міліметрових мінометів опинилося Ленінське. 

На Луганщині, близько 10.30, в районі населеного пункту Сизе, диверсійно-розвідувальна група противника невдало намагалася обійти спостережний пункт сил АТО. 

Загалом, упродовж дня, наші бійці суворо дотримуючись Мінських домовленостей відкривали вогонь лише у відповідь і з озброєння, калібр якого не перевищує 100 міліметрів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ