Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики продовжили обстріли українських військових на всіх напрямках – штаб АТО

31 травня з 06.00 години ранку і до 18–ї години вечора ситуація в зоні проведення антитерористичної операції продовжувала залишатись напруженою. Постріли звучали на Луганському, Артемівському, Донецькому та Маріупольському напрямках. Повідомили в прес-центрі АТО.

Населений пункт Щастя, що на Луганщині, російські найманці обстріляли з стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку російсько-терористичні війська вели вогонь по Пісках та Опитному. Били з 120-мм мінометів та станкового протитанкового гранатомету. По населеному пункту Мар'інка терористи вели вогонь з стрілецької зброї. А поруч з селом Славне військовослужбовці ЗСУ відбили напад диверсійної розвідувальної групи противника.

По населеному пункту Широка Балка, що на Артемівському напрямку бандити стріляли з стрілецької зброї. Крім того, тут працював ворожий снайпер.

Бойовики продовжували обстрілювати Широкине, що на Маріупольському напрямку. Били з 120-мм та 82-мм мінометів. Також російські терористи вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Безпілотні літальні апарати загарбників з 06.00 години ранку були зафіксовані у небі за напрямками населених пунктів Брянка - Попасне та Золоте – Попасне.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ