Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики у суботу 18 разів невдало атакували. Втрат серед сил АТО немає

Протягом 22 листопада до штабу АТО надійшла інформація про 18 невдалих спроб атак бойовиків на українські позиції. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Антитерористичної операції.

Повідомлень щодо втрат особового складу та техніки не надходило.

Як зазначають у прес-центрі АТО, аналізуючи роботу артилеристів та мінометників, можна сказати, що вогонь ведеться хаотично, з метою виснаження та розосередження уваги українських військ.

"Обстріли велися з РСЗВ БМ-21 "Град" з району Весела Гора поблизу населеного пункту Щастя. Бандити обстріляли місцеву ТЕС, що в умовах холодної пори року є злочином проти мирного населення", - зазначили у прес-центрі АТО.

Також в районі Щастя бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї, обстрілювали з мінометів та з озброєння танку.

На інших ділянка фронту двічі обстріляно зі стрілецької зброї район населеного пункту Станично-Луганський. В районі Сокольники позиції наших військ обстріляно з озброєння танку, мінометних обстрілів зазнали Невельське, Чернухіно.

Окрім того бойовики намагалися штурмувати позиції сил АТО в районі села Опитне, з боку НЗФ вівся мінометний обстріл Красногорівки

"Ворожа артилерія обстрілювала Міус, Дебальцеве, Нову Григорівку. В районі Маріуполя з РСЗВ обстріл вівся поблизу міста Павлополь зі сторони Лукове. Двічі з мінометів обстрілювали позиції сил АТО поблизу Чермалика та один раз поблизу Миколаївки", - зазначили у прес-центрі АТО.

"Усі спроби терористів та російських найманців є марними, оскільки позиції українських військових добре оснащені", - йдеться  у повідомленні.

У відповідь на провокації, українська артилерія завдала ударів, подавивши наступальні дії противника.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ