Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Братство ОУН-УПА закликає Тягнибока й Костенка зняти свої кандидатури на користь Ющенка

Всеукраїнське братство ОУН-УПА закликає патріотичних кандидатів на посаду Президента України об’єднатись і підтримати на виборах Віктора Ющенка, – повідомила Українська Інформаційна Служба

 

Зокрема, колишні вояки УПА звертаються до Олега Тягнибока, «який у своїх виступах уміло опирається на героїзм і славу УПА», однак  «ні з ким не хоче об’єднуватися для перемоги і йде самотужки» із закликом зняти з себе тавро «технічний» й підтримати В.Ющенка.

 

Ветерани визвольних змагань звертаються й до Ю.Костенка з проханням зрозуміти історичну необхідність та активно включитися у вироблення спільної програми з В.Ющенком і підтримати діючого Президента.

 

«Невже ви не розумієте, що на історичних терезах для Української Держави доля нашої Незалежності. Згадаємо всі разом воєнний 1944 рік: Україна у вогняному вирі схватки між Гітлером і Сталіним, а в середині героїчно бореться ОУН і УПА за нашу Незалежність. Але щоб надати цій боротьбі всеукраїнський характер, Провід ОУН і Найвище Командування УПА поступаються своїми амбіціями супроти своїх опонентів і створюють Українську Головну Визвольну Раду – УГВР, а президентом обирають не члена ОУН, а видного патріота України з Полтавщини – Кирила Осьмака, який гідно проніс це звання і загинув на бойовому посту у Володимирській тюрмі. Ми звертаємося до всіх, кому дорога Україна, повторімо цей героїчний чин наших попередників в ім’я української нації, в ім’я майбутньої української самостійної соборної держави» - йдеться у заяві Всеукраїнського братства ОУН-УПА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ