Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бренд Ukraine NOW презентовано у Бухаресті

27-28 червня 2019 року в Бухаресті (Румунія) відбувся 8-й Форум Дунайської стратегії ЄС для Дунайського регіону. Про це повідомляє Урядовий портал.

Участь у заході взяв радник Міністра інформаційної політики України Мирослав Ільяш. Він представив міжнародній аудиторії бренд Ukraine NOW, який був створений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при МІП.

Також під час заходу відбулась презентація книги Сергія Захарова «Діра», виданої за підтримки МІП англійською та румунською мовами.

Під час Форуму українська делегація під головування заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  з питань європейської інтеграції Тарасом Токарським презентувала виставку успішних проектів «11 STEPS TOWARD EUROPE», яка надає можливість відвідувачам ознайомитись із реалізованими в Україні успішними проектами в рамках Стратегії ЄС в Дунайському регіоні.

Також було проведено круглий стіл, на якому обговорювались питання взаємодії та участі України у реалізації пріоритетних напрямків Дунайської стратегії ЄС, інформаційної безпеки на території Придунайського басейну, підвищення якості міждержавних комунікацій шляхом створення відповідних інформаційних майданчиків та міжнародних інформаційних центрів як інструментів протидії інформаційним загрозам.

Організатором заходів від України в рамках Форуму виступила місцева Асоціація органів місцевого самоврядування «Стратегія ЄС для Дунайського регіону» на чолі з Юрієм Масловим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ