Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Брезвін доручив львівським податківцям створити нестерпні умови для тих, хто ухиляється від сплати податків, – Микола Князевич

У рамках візиту до Львова прем’єр-міністра України та інших урядовців відбулася зустріч голови ДПА України Анатолія Брезвіна та голови ДПА у Львівській області Віталія Хилюка. Про це «Гал-info» повідомив заступник голови ДПА у Львівській області Микола Князевич. За словами Князевича, зустріч керівників державної та обласної ДПА мала узагальнений характер – обговорювалися стратегічні завдання.
 «Більше йшлося про перспективу, аніж про сьогодення. Голова ДПА України Анатолій Брезвін розповів про напрямки, за якими розвиватиметься діяльність податкової служби в 2007 році, і про роль ДПА у Львівській області в реалізації стратегічних завдань, покладених урядом на податківців. Формат зустрічі не передбачав «розбору польотів», в протилежному випадку на нараду були б викликані керівники підрозділів ДПА у Львівській області», – сказав в Микола Князевич.
Що ж до напрямків та умов, в яких розгортатиметься діяльність податківців в 2007 році, то, за словами Князевича, це буде збільшення податкового навантаження на платників податків, відповідно до прийнятих минулого року змін до податкового законодавства, збільшення залучення платників до процесу оподаткування, збільшення виплат легальної зарплати та штрафних санкцій щодо тих, хто порушує законодавство, виплачуючи зарплату в конвертах, створення нестерпних умов для тих, хто ухиляється від сплати податків, використовує тіньові схеми відмивання капіталів та фіктивних відшкодувальників ПДВ, та водночас толерантне ставлення до тих, хто сумлінно сплачує всі податки.
«Ще йшлося про законодавчу ініціативу, зокрема Віталій Хилюк просив сприяти у проходженні необхідних законодавчих ініціатив, які б покращили роботу податкової служби. Якщо ж говорити про основне завдання, то в 2007 році для ДПА у Львівській області це буде не лише виконання всіх планових показників надходжень до бюджету, а і залучення додаткові гроші, які підуть на обслуговування бюджетних завдань, на розвиток інфраструктури області та інші цілі», – сказав Князевич.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ