Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бродівський район має шанси перевиконати річний план по створенню нових робочих місць — Олег Панькевич

4,7% дол. США на одного мешканця становить обсяг інвестицій у Бродівський район Львівщини за перший квартал 2006 року — повідомив «Гал-info» голова Бродівського району Олег Панькевич. Ці кошти, за його словами, є частиною статутних фондів СП «Укон», ТзОВ «Брополь», ТзОВ «Акрополь-тен» та ТзОВ ВКП «Щедра нива».
В першому кварталі цього року, як наголосив Олег Панькевич, Бродівський район також домовився про перспективу в плані залучення інвестицій з Перемишлянським повітом Польщі. Зокрема, зараз вивчається питання про можливість вирощування та переробки в районі ріпаку. Крім цього, керівництво району веде переговори з польськими інвесторами про розміщення на Бродівщині заводу з виготовлення велосипедів.
Середня заробітна плата в Бродівському районі, як наголосив Олег Панькевич, останній часом збільшилася на 31,1% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Сума заборгованості з виплати зарплати станом на 1 квітня, за його словами, становила 559 тис. 500 грн, що на 24,2% менше, ніж за аналогічний період минулого року.
Протягом січня-березня в районі було створено 393 нових робочих місця, що становить 32,8% річного завдання.
Сталою в Бродівському районі, як запевнив Олег Панькевич, є тенденція до скорочення безробіття. Так, станом на 1 травня на обліку в районному центрі зайнятості перебувало 2 тис. 228 безробітних, що на 15,6% менше показників аналогічного періоду 2005 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ