Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бродський пояснив, чому ліквідував регіональне відділення Держкомпідприємництва у Львівській області

Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва України скорочено майже удвічі. На переконання його голови Михайла Бродського, така оптимізація є доречною і функціональною. Про це він повідомив сьогодні, 30 червня, у Львові під час засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при Львівській облдержадміністрації.

«Кожного дня чуєш про потребу зменшити кількість чиновників-дармоїдів. У структурі Держкомпідприємництва працювало 489 осіб, по 8-10 – в регіонах. Останніх призначали за погодженням губернатора. До функцій таких відділень належало контролювати дії облдержадміністрації з питань розвитку підприємництва…. У їхні звіти подивився – нуль. Тому я пішов на скорочення. Хоча були і нормальні представники, що працювали по совісті», – зазначив Бродський.

Він розповів, що скоротив персонал на 250 осіб, зменшилась кількість офісів, зменшився бюджет комітету і видатки.

«Ми створили єдиний департамент у центрі, де працюють 40 людей. Одна людина наділена моїми повноваженнями працює за моїми дорученнями. Буде функціонувати громадський комітеті, одна людина все перевірятиме. Це більш доречно і функціонально і більш підконтрольне підприємцям», – переконаний Михайло Бродський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ