Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Броди відсвяткували День міста

10 вересня Броди святкували День міста. Святкування розпочалося із Святої Літургії. Після цього стартувала легкоатлетична естафета серед команд шкіл району на приз Бродівської міської ради. На центральній площі міста відбувся святковий концерт за участю професійних та аматорських творчих колективів, духового оркестру Львівської міської спілки офіцерів України “Галицькі сурми,” лауреатів міжнародних та республіканських конкурсів.

Міський голова Богдан Семчук привітав мешканців міста із святом та вручив подяки та премії: кращим працівникам комунальних служб м. Броди, представникам об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста, представникам районних ЗМІ.
На території Бродівського замку проходили міжобласні показові змагання з авіамодельного спорту, спортивні змагання, ігри, розваги. Там же відбувся святковий концерт. Своє мистецтво жителям та гостям міста демонстрували аматорські творчі колективи району, півфіналістка відбірного конкурсу на “Євробачення-2005” І.Федишин, вокально-інструментальний ансамбль “Кома”. Завершилось свято молодіжною дискотекою та святковим салютом.
10 вересня з нагоди святкування Дня міста Броди у виставковій залі історико-краєзнавчого музею в палаці Бродівського замку відбулася презентація фотовиставки “Мандрівка давнім містом: Броди на старих фотографіях та поштових листівках кінця ХІХ – на початку ХХ століття”. Повідомили в Управлінні з питань внутрішньої політики ЛОДА.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ