Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Брокколі та морква рятують від раку підшлункової залози

Наковці довели, що продукти, які містять вітамін А, допомагають подолати рак підшлункової залози.

Як повідомляє «The Daily Mirror», лише у Британії від цієї хвороби щорічно помирає 7500 чоловік. Але дослідники встановили, що ін’єкції вітаміну А у здорові клітини, які оточують ракові, допомагають її подолати.

Доктор Геман Кочер з Barts and The London NHS Trust заявив: «Ми виявили, що звертати увагу на не злоякісну тканину довкола ракової так само важливо, як і на саму ракову тканину. Це вадливий етап у битві за подолання хвороби».

Тим часом, дослідження, опубліковане у «Nature Genetics» дає надію на перемогу над раком простати. Науковці встановили, які комбінації у геномі людини збільшують вірогідність захворювання. Професор Рос Еелес стверджує: «Ці результати наближають той день, коли ми зможемо використовувати генетику для індивідуальної діагностики та лікування».

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ