Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Брифінг нового начальника Нацполіції Львівщини зірвали "активісти"

Брифінг нового начальника Нацполіції Львівщини Олександра Шляховського зірвали так звані активісти Остапа Стахіва, які представлялися журналістами, інформує кореспондент Гал-інфо з місця події.
Фото - Гал-інфо.

Сьогодні, 22 лютого, мав відбутися брифінгу новопризначеного начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковника поліції Олександра Шляховського щодо пріоритетних напрямків роботи на новій посаді.

Брифінг відбувався у приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області. Окрім журналістів на брифінг прийшли так звані громадські активісти, які мали при собі журналістські посвідчення невідомих ЗМІ.

Активісти заважали журналістам працювати, з’ясовували власні питання і реагували на зауваження.

Також вони відмовлялися вдягати маски незважаючи на те, що перебували у закритому приміщення в оточенні інших людей. Нагадаємо, що в Україні діє карантин у зв’язку із пандемією COVID-19.

На початку новий очільник поліції спеціально звернувся до присутніх і попросив усіх одягнути маски. Організатори брифінгу навіть підготували маски для тих, хто їх не мав. Окрім того, Олександр Шляховський попросив усіх присутніх розміститися в залі із дотриманням соціальної дистанції. Так звані активісти проігнорували усі прохання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ