Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Британська Рада представила екологічну фотовиставку „ПівнічПівденьСхідЗахід”

Сьогодні 27 вересня 2006 р. Британська рада в Україні представила екологічну фотовиставку „ПівнічПівденьСхідЗахід” з котрою можна буде ознайомитись у приміщенні ЛМР (4 поверх) до 9 жовтня.
 Метою виставки є привернення уваги громадян до проблем змін клімату у світу та в Україні та наслідками яких є глобальне потепління, збільшення рівня світового океану, підтоплення населених пунктів, знищення культури.
 Зазвичай Британська Рада займається освітою та культурою, однак значні екологічні проблеми дали поштовх до того, щоб Британська рада підняла наукові питання переходу на  альтернативні джерела енергії та покращення екологічної ситуації в світі – розповіла координатор Британської ради у Києві Катерина Мазнєва. За загальносвітовим рейтингом Україна входить у десятку країн – найближчих забруднювачів атмосфери викидами вуглецю. Саме тому організатори фотовиставки пропонують небайдужим до екологічної проблематики мислити глобально, але діяти локально. Презентація фотовиставки у приміщення ЛМР стала можливою після ініціативи розміщення її саме у ЛМР з боку міського голови Львова Андрія Садового.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ