Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Британський журнал «Stylist» вніс Львів у Топ-10 місць, які варто відвідати в 2012 році

Британський журнал для жінок «Stylist» радить своїм читачам відвідати в Україні не лише ті міста, де гратиме їхня збірна під час Євро-2012, але й обов’язково завітати до Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У статі, яка присвячена 10 туристичним напрямкам, куди найкраще цього року поїхати у відпустку, Україна стоїть під номером 8. Незважаючи на те, що збірна Англії не буде грати свої матчі під час Євро-2012 у нашому місті, журнал рекомендує обов’язково відвідати Львів. Автори матеріалу називають наше місто «Східною Флоренцією».

«Це приємна звістка для нас, яка лише підтверджує, що ми правильно розвиваємо туристичну сферу у нашому місті. Незважаючи на те, що, здавалося, футбол – чисто чоловіча гра, однак європейці дуже люблять подорожувати парами чи цілими родинами. І Львів якраз те місто, яке зможе надати кожному з подорожуючих безліч незабутніх приємних вражень. Тому для нас важливо, щоб і після Євро-2012 до нас приїжджали туристи», - розповіла в. о. начальника управління туризму Галина Гриник.

Серед головних особливостей Львова журнал виділяє унікальне архітектурне різноманіття міста, кав’ярні та гастрономічні особливості.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року відомий путівник «Lonely Planet» також включив Україну в Топ-10 місць, які варто відвідати в 2012 році, і почати відвідини він радив саме зі Львова.

Довідка:

«Stylist» – безкоштовний тижневий журнал для жінок, який виходить у Великобританії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ