Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Будівництво аквапарку в с. Тухля знаходиться на стадії погодження

Будівництво розважального комплексу критих та відкритих басейнів “Карпатський водограй – аквапарк” в с. Тухля Сколівського району знаходиться на стадії погодження. Про це «Гал-info» повідомив головний архітектор Сколівського району Мирослав Білий.
За його словами,  земельна ділянка, яка затверджена на сході села Тухля, має техніко-економічне та містобудівне обґрунтування, але дозвіл Дежбудконтролю на будівництво не видано.
Як повідомляло „Гал-info”  з посиланням на голову Сколівської райдержадміністрації Миколу Романишина, реалізація проекту передбачає 10 млн доларів. Заходи по інвестуванню будуть проводитися у дві черги: у першу чергу передбачено будівництво двох закритих басейнів, на будівництво яких буде інвестовано 4 млн доларів, у другій черзі передбачено будівництво відкритих  басейнів, створення інфраструктури та укріплення лінії берега – на це передбачено 6 млн доларів. Згідно з розробленим бізнес-планом, розважальний комплекс буде займати площу в 5,4 га.
Інвесторами будівництва є видавничо-консалтингова корпорація „Фактор”, яка займається консультаційними послугами, випуском періодичних видань та літератури з бухгалтерського та податкового обліку, підприємництва.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ