Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Будівництво стадіону у Львові відстає від графіка на 2 місяці, однак Колесніков знає, що робити

Будівництво стадіону у Львові ведеться із двомісячним відставанням від графіка. Щоб встигнути в термін ввести його в експлуатацію, потрібно, аби на будові працювало у дві зміни 1000 осіб, – заявив сьогодні, 16 березня, на брифінгу на будмайданчику стадіону у Львові віце-прем’єр з Євро-2012 Борис Колесніков. Загалом стан будівництва він оцінив як «задовільний». Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

 

Також було повідомлено, що 25 березня Мінрегіонбуд має дати експертний висновок щодо проекту стадіону, а до 30 березня, за словами Бориса Колеснікова, мають бути вирішені усі проблеми з проектно-кошторисною документацією

 

Водночас Борис Колесніков закликав замовника – Львівську міську раду та генпідрядника – «Азовінтекс» припинити конфлікт щодо проектно-кошторисної документації.

 

Супроводжували  Бориса Колеснікова міністр регіональної політики та будівництва  Володимир Яцуба і міністр фінансів Федір Ярошенко, міністр транспорту та зв’язку Костянтин Єфименко, міністр економіки Василь Цушко, міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін, директор ТОВ "МОК "Євро-2012" Україна" Маркіян Лубківський, а також голова Львівської ОДА Микола Кміть, голова Львівської облради Мирослав Сеник та міський голова Львова Андрій Садовий.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ