Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Будівництво стадіону у Вроцлаві завершить фірма «Max B?gl»

Будівництво вроцлавського стадіону на Євро-2012 завершить фірма «Max B?gl». Місто вже підписало договір з новим підрядником. Свого часу ця фірма брала участь у тендері на будівництво вроцлавського стадіону, але програла консорціуму під головуванням компанії «Mostostal». Але після того, як будівництво арени почало відставати від графіка на місяць, місто розірвало договір з консорціумом і звернулося до німців. Повідомило Польське радіо.
 
Німецька компанія «Max B?gl» самостійно побудувала шість стадіонів, зокрема у Франкфурті, а при будівництві кільканадцяти арен виступила як співпідрядник.
 
Президент Вроцлава Рафал Дуткєвич: «Ми розпочали і завершили переговори в дуже доброму темпі, отже ми маємо підрядника. Друга добра новина - на щастя,  це дуже досвідчена у будівництві стадіонів компанія. У фінансовому плані – ми також дуже задоволені».
 
Вроцлавський стадіон коштуватиме мінімум 655 млн злотих (230 млн доларів). Компанія «Max B?gl» планує прийняти будмайданчик арени в лютому, а в березні вже розпочати роботи. Стадіон має бути готовий в червні 2011 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ