Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Будь-які розмови лідерів чи членів парламентської фракції «Наша Україна» щодо переходу в опозицію – це демагогія - Радзієвський

Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Олексій Радзієвський вважає, що представники «Нашої України» займаються демагогією, оголошуючи про свій перехід в опозицію.
 «Я розцінюю будь-які розмови лідерів чи членів парламентської фракції «Наша Україна» щодо переходу в опозицію як демагогію. Органами Верховної Ради реєструються депутати, приналежні до тієї чи іншої фракції, стосовно приналежності до парламентської коаліції чи парламентської опозиції. Жодної заяви від депутатів-«нашоукраїнців» про їхній перехід в опозицію я ще не бачив», - наголосив нардеп Радзієвський у розмові з кореспондентом «Гал-info».
 Коментуючи заяву свого соратника Євгена Кушнарьова, котрий у кулуарах Верховної Ради зазначив, що Партія регіонів не вважає, що усі можливості продовження переговорного процесу вже вичерпані, наголосив, що Партія регіонів завжди прагнула переговорів з «Нашою Україною», але не завжди це виходило.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ