Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Будинки, які належать військовим, готові до опалювального сезону на 50-60%

Будинки, які належать військовим, готові до опалювального сезону на 50-60%. Про це йшлося на сьогоднішньому, 20 липня, черговому  об'їзді об'єктів теплозабезпечення, що знаходяться на балансі будинкоуправлінь №1, 3, 4 КЕВ.
За словами голови Шевченківської районної  адміністрації Зиновія  Курила, котельня по вул. Студитського, яка знаходиться на балансі БУ № 4 і подає тепло до трьох  житлових будинків, не  готова до опалювального сезону, зараз розпочатий ремонт теплотраси,  який виконаний на 60. До 15 серпня всі ремонтні роботи будуть завершені.

Як додає Зиновій Курило, основною проблемою є оплата мешканцями будинків за спожиту теплову енергію. «За все треба платити», - сказав він. 
За словами заступника голови Франківської районної адміністрації Віри Возняк, у котельні на вул. Природній, яка перебуває на балансі БУ № 3 і подає тепло до 4 житлових будинків, роботи з травня по липень не проводилися.  Зараз роботи в котельні проводяться з  відставаннями  від графіку в один місяць.
Як пояснила Віра Возняк, роботи в котельні не проводилися через відсутність обслуговуючого персоналу. Після зміни начальника котельні роботи розпочалися, і до 1 вересня котельня буде готова до опалювального сезону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ