Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Було великою помилкою найважливішу в житті справу комусь передоручати, навіть на Майдані, – Тимошенко

Прем'єр Юлія Тимошенко обіцяє не допустити повернення країни в "олігархічне минуле". Про це йдеться у її зверненні з нагоди Дня свободи, повідомляє прес-служба уряду.

"Повернення країни назад, в олігархічне минуле – не буде. Не допущу. Україна змінилася. Стала країною вільних, сильних людей. А порядок, чіткий, красивий, демократичний, з наступного року обов’язково наведемо", - зазначила Тимошенко.

"Майдан не був даремним, він був справжньою революцією духу, але я точно зрозуміла, що було великою помилкою найважливішу в житті справу відродження сильної України комусь передоручати, навіть на Майдані. Хочеш щось зробити висококласно – зроби сам", - зазначила прем’єр.

"І тому в 2010 році я нічого нікому не передовірю. Зроблю сама", - заявила Тимошенко.

"Останнім часом мені часто доводиться чути, що День Свободи – не свято. Майдан – не гордість, а ганьба, і взагалі – 5 років тому все було зроблено даремно", - йдеться у зверненні.

Прем’єр заявила, що "розуміє людей, які говорять так". "Люди втомилися від брудної політики та продажних політиків. П’ять років майже змарновано. Втрачено всі ілюзії, а надії якщо й не померли остаточно, то дуже важко та давно хворіють", - зазначила вона.

"Але я твердо переконана. Майдан не був даремно. І День свободи не може знецінитися, здевальвувати так само як не може знецінитися само поняття свободи", - наголосила Тимошенко.

"Бо люди вийшли не за Ющенка, не проти Януковича. Люди вийшли за себе, вийшли – за Україну. І саме на тому Майдані народилася абсолютно нова вільна Україна з вільними людьми. І так само до речі на блакитному майдані люди стояли за себе", - вважає вона.

"Так, деякі політики зрадили Майдан, а люди, які стояли за них виявилися на десять голів вище за політиків. За цим справді можна жалкувати, але ніколи, я прошу вас, не шкодуйте, що був Майдан, не шкодуйте, що тепер є Свобода", - йдеться у вітанні.

Тимошенко вважає, що "такі події бувають раз на сто чи двісті років, і це самі ті події, якими завжди буде пишатися нація, які увійшли в справжню історію".

"Я горда, що була причетна до цього великого і світлого дійства...І я бажаю кожній людині колись пережити те, що пережили всі ті, хто стояв тоді на Майдані, незалежно від політичних наслідків", - додала прем’єр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ