Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бути волонтерами на святкуванні 750-річчя Львова вже зголосилося 150 осіб

Уже 150 людей виявили бажання долучитися до організації святкування 750-річчя Львова і стати волонтерами. Повідомляє сайт 750.lviv.ua з посиланням на керівника служби волонтерів Юрія Наконечного. Переважно, це члени тих традиційних організацій, які завжди допомагають місту. Серед них є „Пласт”, Студентське братство Університету, Студентське братство Політехніки, Студентське братство Католицького університету. Окрім того, вже зголосилися волонтери-учні старших класів з 13 шкіл. Це ті 13 шкіл, які планують поселити в себе на період святкування до 2 тисяч гостей Львова. А учні старших класів допомагатимуть розміщувати гостей у школах.
Зараз служба волонтерів працює над тим, щоб до неї долучилася низка інших організацій, які хочуть допомогти місту організувати святкування ювілею. Усього планується до святкування залучити близько 500 волонтерів, які працюватимуть у кількох напрямках, зокрема й з VIP-гостями.
Основними критеріями відбору волонтерів є вік та знання іноземної мови. Дирекція з організації святкувань планує провести курс навчання для волонтерів, щоб дати їм знання по місту Львову, інформацію щодо свята.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ