Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Бюджет Львівщини подадуть на розгляд до 20 січня

Львівська обласна державна адміністрація до 20 січня подасть на розгляд в обласну раду проект бюджету на 2015 рік, - про це йшлося під час апаратної наради з керівниками структурних підрозділів під головуванням голови ОДА Олега Синютки, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами директора департаменту фінансів ОДА Олега Демківа,  область очікує публікації всіх нормативно-правових актів, пов'язаних із регулюванням бюджетного процесу у 2015 році.

“До розроблення обласного бюджету на 2015 рік ми залучили фіскальні органи, районні державні адміністрації та міста обласного значення. Учасники бюджетного процесу зараз активно опрацьовують даний документ. Прогнозуємо, що прийдеться працювати і у вихідні та святкові дні, щоб на понеділок, 12 січня, ми мали попередній варіант проекту обласного бюджету на 2015 рік”, - зазначив О.Демків.

За підсумками розгляду цього питання, голова ОДА Олег Синютка доручив директорам всіх департаментів ОДА активно забезпечити виробничий процес формування обласного бюджету на 2015 рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ