Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бюджет розвитку Львова-2007 без муніципальної позики скоріш за все становитиме 88 млн грн

Якщо міськрада відмовиться від муніципального запозичення, то бюджет розвитку Львова-2007 скоріш за все становитиме 88 млн грн. Як повідомив „Гал-info” заступник міського голови, директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Олег Синютка, виконавчі органи міської влади розробили альтернативний бюджет розвитку Львова на цей рік, в якому не враховуються муніципальні запозичення. Власне, це не є новий проект бюджету, а всього лише проект бюджету, з якого вирахували 92 мільйони гривень, які планують взяти як запозичення, залишивши 88 мільйонів гривень. Поряд з тим, на думку Олега Синютки, цей проект не знадобиться.
 
„Ми провели розрахунок бюджету розвитку на меншу суму, хоча сьогодні абсолютно зрозуміло, що такі матеріали не матимуть потреби. На мій погляд, зараз вже є консенсус між виконавчими органами влади та депутатами і стосовно обсягу бюджету, і стосовно ключових напрямків фінансування з бюджету розвитку, і, я думаю, також запозичення як інструменту фінансування бюджету, — говорить Олег Синютка. — Якщо ж депутати відмовляться від запозичення, то бюджет розвитку Львова-2007 становитиме 88 мільйонів гривень. Абсолютно зрозуміло, що це недостатня сума”.
Нагадаємо, бюджет розвитку Львова на цей рік розрахували у сумі 180 мільйонів гривень, 88 млн з яких місто планує заповнити власними силами, а 92 – за рахунок муніципального запозичення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ