Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бюджет розвитку Львова у 2018 році обслуговуватиме "Укргазбанк"

Бюджет розвитку Львова у 2018 році обслуговуватиме "Укргазбанк". Таке рішення прийняли сьогодні, 5 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Як зазначив директор департаменту фінансової політики Олег Іщук: "Цей банк працює як годинник".

Таким чином рішення про визначення державного банку щодо обслуговування коштів міського бюджету м. Львова у частині бюджету розвитку у 2018 році було прийнято на користь "Укргазбанку". Подаємо нижче текст рішення.

Рішення "Про визначення державного банку щодо обслуговування коштів міського бюджету м. Львова у частині бюджету розвитку у 2018 році"

Відповідно до ухвали міської ради від 07.12.2017 № 2669 “Про обслуговування коштів міського бюджету м. Львова у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ в установах банків державного сектору у 2018 році“, враховуючи рекомендацію постійної комісії фінансів та планування бюджету (витяг з протоколу від 27.12.2017), виконавчий комітет вирішив:

1. Здійснювати у 2018 році обслуговування коштів міського бюджету м. Львова у частині бюджету розвитку у Львівській обласній дирекції публічного акціонерного товариства “Акціонерний банк “Укргазбанк“.

2. Департаменту фінансової політики:

2.1. Укласти договір з Львівською обласною дирекцією публічного акціонерного товариства “Акціонерний банк “Укргазбанк“ щодо обслуговування коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.

2.2. Продовжити дію банківського рахунку у банку, на який органами казначейства щоденно переказуються кошти за кодами класифікації доходів бюджету розвитку, а також зараховуються кошти, які передаються з загального фонду бюджету.

2.3. Здійснювати всі передбачені законодавством України дії, пов’язані з обслуговуванням цього рахунку, з правом надавати та одержувати необхідні заявки, довідки та інші документи, підписувати документи, платіжні доручення, а також вчиняти інші дії. Відповідальний: директор департаменту фінансової політики.

3. Головному управлінню Державної казначейської служби у Львівській області:

3.1. Переказувати кошти на відкритий банківський рахунок департаменту фінансової політики Львівської міської ради у Львівській обласній дирекції публічного акціонерного товариства “Акціонерний банк “Укргазбанк“, які надійшли протягом робочого дня на рахунки, відкриті в органах казначейства за кодами класифікації доходів:

3.1.1. Кошти від відчуження майна, що належить Автономній республіці Крим, та майна, що перебуває у комунальній власності (код 31030000).

3.1.2. Кошти від продажу землі (код 33010000 включно з підкодами).

3.1.3. Надходження коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту (код 24170000).

3.2. Здійснювати передачу коштів, які передаються із загального фонду бюджету до бюджету розвитку спеціального фонду (код 602400).

4. Львівській обласній дирекції публічного акціонерного товариства “Акціонерний банк “Укргазбанк“ здійснювати касово-розрахункові операції відповідно до укладеного договору та забезпечити процедури і здійснення повноважень, визначених Законом України “Про здійснення державних закупівель“.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ