Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бюджет Винник очікується 9 мільйонів гривень – Теодор Гудзяк

«Винниківська міська рада зараз працює над проектом бюджету міста на 2007 рік, однак для цього очікуємо цифр прийнятого бюджету Львова», -- повідомив у коментарі «Гал-info» міський голова Винник Теодор Гудзяк.
За його словами, місто очікує фінансування із обласного бюджету, проте в ньому закладений значний дефіцит. «Прийнято загальний бюджет Львівщини, а бюджет розвитку ще не є прийнятим. Думаю, що бюджет міста буде не меншим, ніж минулого року, а можливо і трохи зросте. Загалом бюджет розвитку на 2007 рік буде в межах минулого року, проте цього року він себе виправдає, адже минулорічний бюджет сумою в 9 мільйонів, закладений минулою владою абсолютно був нереальним. Цьогорічний бюджет з приблизною сумою вже буде реальнішим, адже очікуємо значних доходів від продажі землі під будівництво. Уже готується документація на проведення земельних аукціонів, де продаж землі відбуватиметься за ринковими цінами. Основними джерелами доходів плануємо отримати від власне продажу землі, адже спостерігається велике зацікавлення зокрема серед львів’ян на будівництво житла і нежитлових приміщень у Винниках. Також плануємо отримати значні інвестиційні внески від підприємців, які мають борги своїх фірм – власників попередньої влади, що не сплачували ці внески у минулому 2006 році. Ми спеціально дочекались завершення року і вже готуємо судові позови до приватних підприємців», -- повідомив Теодор Гудзяк.
            За його словами, місто очікує значних коштів від обласного бюджету, адже цього року планується на 80% побудувати і остаточно запустити в дію у 2008 році каналізаційно-насосну станцію, а також планується будівництво пожежної станції, яка буде обслуговувати не тільки місто Винники, а й прилеглі села і також частину міста Львова. Це об’єкти загально обласного значення, тому на їх будівництво і очікуються кошти від обласного бюджету, який визначить певну суму на будівництво, тоді і міський бюджет Винник може встановлювати певну суму витрат на будівництво цих двох об’єктів загальнообласного значення», -- зазначив Теодор Гудзяк.
            За його словами, наступного тижня буде визначено день проведення міської сесії, на якій і буде розглядатись проект бюджету на 2007 рік міста Винник. «З 10 числа буде іти конкретна робота. Згідно із проведеними підсумками 2006 року бюджет міста виконано на 100,7%, що є добрим показником», -- додав міський голова Винник Теодор Гудзяк.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ