Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бюджетна комісія заслухала звіти про виконання 10 обласних програм за підсумками 9 місяців

Сьогодні, 2 листопада, під час засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку депутати заслухали звіти про виконання 10 обласних цільових програм за підсумками 9 місяців.

Як наголосив голова бюджетної комісії Олег Домчак, усі депутати попередньо мали можливість ознайомитися з цими десятьма звітами профільних департаментів Львівської ОДА. «На наступних своїх засіданнях наша комісія має розглянути ще 30 звітів про виконання інших обласних програм. Крім того, паралельно будемо заслуховувати пропозиції департаментів облдержадміністрації щодо нових цільових програм», - зауважив він.

Відтак члени комісії заслухали звіти про виконання за підсумками 9 місяців 2017 року таких програм: Програма підвищення конкурентоспроможності Львівської області; Регіональна програма з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2015-2018 роки; Програма енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2020 роки; Програма енергозбереження для населення Львівщини на 2017-2020 роки; Програма проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2016-2020 роки; Програма розвитку освіти Львівщини на 2017-2020 роки; Регіональна програма сприяння розвитку інформаційного простору та громадського суспільства у Львівській області на 2014-2018; Програма відновлення, збереження національної пам’яті та протокольних заходів у Львівській області до 2020 року; Комплексна програма підтримки та розвитку агропромислового комплексу Львівської області на 2016-2020 роки; Обласна цільова програма «Спортивний майданчик» на 2017-2020 роки.

Підкреслимо, що заступник голови комісії Іван Собко висловив зауваження щодо виконання окремих заходів низки обласних програм. «У випадку неможливості ефективно використати бюджетні кошти, головні розпорядники до кінця листопада зобов’язані надати в обласну раду чіткі пропозиції щодо їх перерозподілу», - додав він.

У підсумку комісія відзначила успішну реалізацію Програми мікропроектів (79% виконання), Програми підтримки та розвитку АПК (76% виконання), а також Програми енергозбереження для населення (70% виконання).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ