Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ і НУНС готові в п’ятницю скасувати депутатську недоторканність – Іван Денькович

Фракції БЮТ і НУНС готові на черговій сесії Верховної Ради України у п’ятницю розглянути президентський законопроект про скасування депутатської недоторканності і проголосувати за нього. Про це у коментарі «Гал-info» заявив народний депутат України, бютівець Іван Денькович.
«У нас відбудеться засідання комітету з питань регламенту, де ми це питання розглянемо, проте БЮТ і НУНС готові проголосувати за скасування депутатської недоторканості», — наголосив нардеп.
Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про скасування депутатської недоторканності — повідомляє прес-служба Глави держави.
«З моєї ініціативи до парламенту вже внесено законопроект про скасування депутатської недоторканності. Наполягаю, щоб він був схвалений ще на цій сесії», – сказав Глава держави, виступаючи на урочистому зібранні з нагоди Дня Соборності України.
Президент підкреслив, що «наведення порядку у владі, облаштування справедливого ладу в країні і гарантування того, що закон – таки один для всіх», є, безумовно, однією з основ національної єдності нашої держави.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ