Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ має низку пропозицій до «Нашої України» щодо спільної опозиційної діяльності

БЮТ має низку пропозицій до «Нашої України» щодо спільної опозиційної діяльності. Про це кореспонденту «Гал-info» розповів нардеп, член парламентської фракції БЮТу Степан Курпіль, коментуючи слова Романа Безсмертного про перехід «Нашої України» в опозицію до уряду.
 «Я вітаю своїх колег «нашоукраїнців» з прийняттям рішення про перехід в опозицію. Відверто можу заявити, що у нас є низка пропозицій до блоку «Наша Україна» щодо спільної опозиційної діяльності», - наголосив Степан Курпіль.
 На запитання, чи має БЮТ напрацьовану угоду про спільну співпрацю, чи напрацьований план дій для спільної діяльності, Курпіль відповів: «БЮТ має вже напрацьований план дій. Свій план ми готові запропонувати «Нашій Україні» і прийняти та розглянути їхні пропозиції. Зрозуміло, що тепер працювати спільно з «Нашою Україною» буде легше, ніж до того».
 Нагадаємо, 3 жовтня, лідер фракції «Наша Україна» Роман Безсмертний заявив про перехід цієї політичної сили в опозицію, наголосивши, що «Наша Україна» чітко визначилася щодо своєї опозиційності до урядової коаліції та уряду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ