Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ на найближчому засіданні фракції позбудеться зрадників

БЮТ на найближчому засіданні фракції виключить тих депутатів, які голосували за відставку уряду. Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якін.

"Ті депутати нашої фракції, які голосували за відставку уряду на найближчому засіданні фракції можуть бути виключені. Я буду ставити питання на засіданні фракції, щоб вони були виключені раз і назавжди", - зазначив А.Кожем'якін.

Нагадаємо, 3 березня Верховна Рада України ухвалила постанову "Про відповідальність Кабінету міністрів України". За відповідне рішення проголосували 243 депутати (ПР - 172, БЮТ - 7, НУ-НС - 15, КПУ - 27, Блок Литвина - 19, позафракційні - 3) з 286 зареєстрованих у залі.

"Розглянувши питання про відповідальність Кабінету міністрів України за соціально-економічну ситуацію в Україні, відповідно до частини першої статті 87 Конституції України, Верховна Рада України постановляє: прийняти резолюцію недовіри Кабінету міністрів України", - йдеться в документі, передає РБК-Україна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ