Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ назвав своє голосування з Януковичем «проривом пост-помаранчевої демократії»

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Львівській міській раді розповсюдила заяву, в якій висловила занепокоєння «зливою огульних звинувачень на адресу Блоку Юлії Тимошенко – єдиної впливової політичної сили, яка не відходить і не відходитиме від задекларованих цінностей Помаранчевої революції», – повідомила «Гал-info» прес-служба БЮТ.
«Відтак своїм виборцям та усім львів’янам фракція Блоку Юлії Тимошенко у Львівській міській раді уповноважена заявити, що жодної стратегічної та системної співпраці з олігархічною Партією регіонів БЮТ не має і категорично мати не може. Водночас голосування фракції парламентської БЮТ за подолання вето на Закон України про Кабінет Міністрів свідчить лише про одне: Блок Юлії Тимошенко включно з усіма його регіональними представництвами рішуче виступають не словом, а ділом за термінове припинення чиновницької війни на найвищих щаблях влади. З цих міркувань БЮТ поставив крапку у виснажливій конфронтації між різними гілками влади, і фракція блоку у Львівській міській раді вітає цей здобуток. Також завдяки ухваленню Закону України про опозицію, опозиція в Україні нарешті здобуде реальні законні та можливості контролювати діяльність антикризової, а по суті – антинародної коаліції. Завдяки політичній твердості Блоку Юлії Тимошенко опозиція отримає право контролювати процеси бюджетоутворення, процеси в силових відомствах, відстоювати принципи свободи слова та впливати на роботу Верховної Ради. Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Львівській міській раді вважає це проривом пост-помаранчевої демократії.
Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Львівській міській раді запевняє своїх виборців та всіх львів’ян у тому, що ми рішуче підтримуємо політичні рішення керівництва блоку, спрямовані на припинення хаосу в державі», – йдеться у заяві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ