Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ не братиме участі у ранковому засіданні сесії ВР – Степан Курпіль

„Вчорашнє рішення Президента показало нам непринциповість у прийнятті політичних рішень, останнього.  Особисто для мене подання Януковича на прем’єрство – це політична слабкість з боку Президента”, – прокоментував кореспонденту „Гал-info” вчорашнє рішення Президента Степан Курпіль, народний депутат України, член фракції БЮТ.
На запитання, чи братиме він участь у ранковому засіданні сесії ВР, Степан Курпіль зазначив, що БЮТ не братиме участі, нехай у засіданні беруть участь ті політичні сили, які зацікавленні у розбазарюванні держави. „Ми на самому початку заявили, що в разі прем’єрства Януковича, блок Юлії Тимошенко працюватиме у жорсткій опозиції”, – наголосив Степан Курпіль.
«БЮТ чекатиме результату ранкового засідання парламенту, хід голосування повинен показати, чи залишився здоровий глузд у «Нашій Україні». Голосування по прем’єр-міністру повинно показати готовність колег з „Нашої України” приєднатись до ініціативи розпуску парламенту шляхом складання мандатів. БЮТ підтримує таку ініціативу”, – зазначив нардеп.
У ніч з 2 на 3 серпня, о другій годині за Києвом, Президент Віктор Ющенко оголосив про те, що він подасть кандидатуру Віктора Януковича для затвердження на посаді прем’єр-міністра України. Таке рішення, за словами глави держави, було ухвалене після підписання політичними лідерами Універсалу національної єдності.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ