Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ не буде голосувати за відставку міністрів-„нашоукраїнців” – Степан Курпіль

„Уряд формується коаліцією, до якої БЮТ не мав відношення. Тому я вважаю недоцільним голосування БЮТу за відставку міністрів-«нашоукраїнців», – сказав у коментарі “Гал-info” народний депутат України, член фракції БЮТ Степан Курпіль.
Нардеп наголосив на тому, що фракція БЮТ не голосувала за призначення цих міністрів і не буде голосувати за їхню відставку. Така позиція була вироблена на засіданні фракції БЮТ і є логічною. «Голосувати чи не голосувати за відставку міністрів - повинні вирішувати представники широкої коаліції», – сказав Курпіль.
Відповідаючи на запитання журналіста “Гал-info” стосовно того, хто з фракції БЮТ голосував за проект Держбюджету, Степан Курпіль наголосив на тому, що йому не відомі прізвища цих людей, але такий факт є. «Я вважаю, що в таких питаннях повинна спрацьовувати партійна дисципліна, не зважаючи на демократичність процесів у середині фракції. На засіданні фракції була виробленна чітка позиція не голосувати за проект Держбюджету, оскільки він не відповідає національним інтересам, а швидше - олігархічним інтересам, які є присутні у так званій антикризовій коаліції», – зазначив він.     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ