Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ не дасть антикризовій коаліції 15-12 голосів, необхідних для відставки Луценка, – Андрій Шкіль

БЮТ не дасть антикризовій коаліції 15-12 голосів, необхідних для відставки Луценка, — заявив „Гал-info” народний депутат України, член БЮТ Андрій Шкіль. За його словами, зараз у парламенті не набирається необхідна кількість голосів, щоб звільнити міністра внутрішніх справ. Як наголосив Шкіль, БЮТ має одностайну позицію з цього питання і за відставку Лученка фракція блоку Тимошенко голосувати не буде.
„Ми визначилися з єдиною позицією, лише одному депутатові від БЮТ дозволили голосувати по-іншому, бо в нього є особисті порахунки з Юрієм Луценком. Решта членів фракції за цю відставку голосувати не буде і не тому, що міністр внутрішніх справ цього не заслуговує, ми це робимо в ім’я того, щоб нинішня опозиція була єдиною”, — наголосив Андрій Шкіль.
Нагадаємо, як повідомляє „Українська правда” з посиланням на джерело у парламенті, фракція Партії регіонів вже має у своєму розпорядженні постанову щодо звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і, як переконані регіонали, вони отримають 15-20 голосів членів фракції БЮТ, необхідних для того, щоб провести це питання через Верховну Раду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ